Fadil Gashi Ldk


Deputeti i lidhjes demokratike të kosovës, naser rugova, ka thënë se për subjektin që ai bën pjesë nuk është e dëshiruar rrëzimi i qeverisë. The democratic party of kosovo. Partia demokratike e kosovës, pdk. Largest political party in kosovo. It was originally a social. Ad part of the roman.
Zëvendësministri i fsk. Së tregon kur do të formohet ushtria dhe sa ushtarë do të ketë. Së fundmi në kuvendin e kosovës janë votuar ndryshimet e. Zbardhen emrat e kandidatëve fitues në 61 bashkitë e vendit, që do të jenë pjesë e këshillave bashkiakë pas zgjedhjeve të 21 qershorit. Is the president of kosovo. He was the first prime minister of kosovo and the.
Der folgende artikel beschreibt die geschichte des kosovo seit der besiedlung dieses gebiets durch den menschen bis in die gegenwart. Veturat të cilat po vazhdojnë të regjistrohen në kosovë ende po të pajisen me. Prej letre, pasi ende nuk është nënshkruar. Ulja emergjente e avionit në aeroport erdhi si pasoje e tymit që doli nga kabina. Mësohet së në bord kishte 68 pasagjerë dhe thuhet se ata kanë.